Your  Social

Profile  Provider

Deel snel en eenvoudig je persoonlijke profiel. Als je op school bent, op vakantie, of tijdens het sporten. Laat je Biccy® tag scannen en deze mensen maken in no-time deel uit van jouw wereld!

Your Social

Profile Provider

Deel snel en eenvoudig je persoonlijke profiel. Als je op school bent, op vakantie, of tijdens het sporten. Laat je Biccy® tag scannen en deze mensen maken in no-time deel uit van jouw wereld!

Scan,
Share &
Connect

Maak gratis een profiel aan

Maak bij Biccy® gratis in een handomdraai jouw unieke profiel en ontdek wat je met Biccy® kan. Voor het gemak krijg je er ook nog eens een gratis Qr-code en een vCard bij.

Koop een Biccy® tag

Kies een Biccy® tag uit de store en koppel deze aan je profiel. Je betaalt hiervoor eenmalig een bedrag. Je kunt onbeperkt tags koppelen aan je account.

Koppel je tag

Koppel je tag door hem simpelweg met je smartphone te scannen en je bent connected!

Koop een Biccy® tag

Kies een Biccy® tag uit de store en koppel deze aan je profiel. Je betaalt hiervoor eenmalig een bedrag. Je kunt onbeperkt tags koppelen aan je account.

Stijl zoals jij dat wil

Vul je profiel in met de gegevens die jij wil. Social media, contactgegevens of misschien wel jouw persoonlijke website? Maak je profiel af met je favoriete foto en onze colour engine helpt je verder met de opmaak en styling van je profiel.

Socials

Voor de mensen die veel met social media werken.

Bij Biccy® draait het om verbinden: jouw sociale wereld groter maken. Je bouwt je profiel op met alle links die jij wil. Je kan je telefoonnummer, Snapchat, TikTok, Instagram, die leuke club waar je lid van bent en nog veel meer toevoegen aan je profiel. Deze links zet je aan of uit wanneer je maar wil. En natuurlijk kun je jouw profiel altijd veranderen, zo bepaal je waar en wanneer je wil hoe je persoonlijke profiel eruitziet.

Get your own

Bekijk de tags in onze store

€19,-

Biccy® card

Deze tag is uitgevoerd als pas, gemaakt van PVC. Zoals in al onze tags zit ook in deze tag de nieuwste NFC-techniek. De tag is waterbestendig en kan aan beide kanten worden uitgelezen.

De CARD is uitgevoerd in tweezijdig zwart en wit contrasterend BICCY® logo

€19,-

Biccy® sticker

Onze super platte tag is als sticker uitgevoerd en is voorzien van de nieuwste technologie. Deze tag is waterbestendig en geschikt voor gebruik op alle soorten ondergronden, ook metaal. Door de sterke lijm laag blijft de sticker goed zitten. Wil je de sticker toch verwijderen? Geen probleem, de lijmresten zijn eenvoudig te verwijderen met stickerverwijderaar.

De sticker is naar keuze verkrijgbaar in zwart of wit contrasterend Biccy® logo.

€19,-

Biccy® key-chain

Deze tag is als sleutelhanger uitgevoerd en is beschermd door een hoogwaardige epoxylaag. Zoals al onze tags is ook deze tag voorzien van de nieuwste NFC-techniek. De sleutelhanger is waterbestendig en kan aan beide kanten worden uitgelezen.

De sleutelhanger is uitgevoerd in tweezijdig zwart met wit contrasterend Biccy® logo

The app

Gebruik de Biccy app om alles uit je tag te halen.

De app is zowel beschikbaar in de Apple store en de google Play store. In de app kan je je profiel naar jouw smaak personaliseren. Kies simpelweg je eigen favoriete profiel foto, een achtergrondfoto en onze unieke colour engine helpt je verder. In de app maar ook op de website kan je wanneer je wil en waar je wil je profiel aanpassen. Zo kan je links toevoegen of juist verwijderen en kan je links aan of uit zetten. Want dat is Biccy®: simpel, snel en veilig.

Thank you 

De ervaring van Maria onze Biccy influencer.

Hoi, ik ben Maria Kessels, 19 jaar en student. Ik ben geboren en getogen is in Amsterdam en heb een rijk sociaal leven. Zo hou ik er van om drankjes te doen met vriendinnen en ben ik ook niet te verlegen om de stad in te duiken. Hierdoor kom ik veel oude bekenden tegen en leer ik nog meer nieuwe mensen kennen.

Persoonlijk heb ik veel profijt van Biccy omdat ik makkelijk mijn socials kan delen. Hierdoor heb ik veel nieuwe vriendschappen en relaties op kunnen bouwen. Naast mijn studie ben ik sinds kort ook de Biccy influencer, jullie zullen mij dus vaak tegen komen op de socials van Biccy. Aarzel niet en neem een kijkje op de Biccy TikTok en Instagram!

©Biccy 2022